FRAKT & LEVERING

Leveringsmetoder

POSTNORD MYPACK COLLECT

Når du handler hos oss kan du få tilsendt bestillingen din for fast frakt på 69kr. Servicepakke fra Postnord sendes med sporing til ditt nærmeste postkontor. Du mottar SMS og/ eller mail når sendingen er ankommet postkontoret. 

POSTNORD MYPACK HOME
Du kan velge å få levert bestillingen din hjem på døren. Fast frakt vil da falle bort, og prisen vil beregnes automatisk ved utsjekk i nettbutikken når du skriver inn postnummer i feltet "Hjem-på-døren". Pakken vil leveres på døren hjem på kvelden, og sjåføren vil ringe deg 30-60 minutter før levering.

Leveringstid

Leveringstiden er normalt 1-5 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert. 

Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss vil, du belastes med et gebyr på 150kr.

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling. Vær oppmerksom på at email kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten.

Jeg savner ordrebekreftelse

Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse på mail innen kort tid etter du har bekreftet din bestilling, kan det ha oppstått en feil med ditt kjøp, og vi ber deg ta kontakt med kundeservice. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten.

Hva koster frakt?

Vi har fast frakt på 69,- på alle bestillinger i nettbutikken.

Søk i vår butikk